---
title: Nastavení FAQ
description: Často kladené otázky k nastavení Twenty.
---
## Nastavení pracovního prostoru
1. Přejděte na **Nastavení → Obecné**
2. Najděte pole Název pracovního prostoru
3. Zadejte nový název
4. Změny se ukládají automaticky
1. Přejděte na **Nastavení → Obecné**
2. Klikněte na aktuální logo nebo na oblast pro nahrání
3. Vyberte soubor s obrázkem (PNG, JPEG nebo GIF do 10 MB)
4. Logo se aktualizuje okamžitě
Ano, můžete vytvářet a být členem více pracovních prostorů. Každý pracovní prostor má vlastní data, nastavení a předplatné.
1. Přejděte na **Nastavení → Obecné**
2. Přejděte na sekci Nebezpečná zóna
3. Klikněte na **Smazat pracovní prostor**
4. Potvrďte smazání
Poznámka: Tímto trvale smažete všechna data a akci nelze vrátit zpět.
Smažte pracovní prostory, které již nepotřebujete, v části **Nastavení → Obecné → Smazat pracovní prostor**.
Nemažte svůj **účet** (přístupný v Nastavení → Profil): váš účet je sdílen mezi všemi vašimi pracovními prostory. Smazáním účtu ztratíte přístup ke VŠEM pracovním prostorům.
Pokud chcete dočasně deaktivovat svůj pracovní prostor (ne ho trvale smazat), přejděte do **Nastavení → Fakturace** a klikněte na **Zrušit plán**. Vaše data budou po přechodnou dobu zachována.
## Nastavení profilu
1. Přejděte na **Nastavení → Profil**
2. Najděte sekci Heslo
3. Zadejte své stávající heslo
4. Zadejte své nové heslo
5. Uložte změny
1. Přejděte na **Nastavení → Profil**
2. Najděte sekci 2FA
3. Klikněte na **Povolit 2FA**
4. Naskenujte QR kód pomocí vaší autentizační aplikace
5. Zadejte ověřovací kód
Chcete-li změnit svou e-mailovou adresu, kontaktujte prosím [contact@twenty.com](mailto:contact@twenty.com).
1. Přejděte na **Nastavení → Profil**
2. Přejděte na sekci Nebezpečná zóna
3. Klikněte na **Smazat účet**
4. Potvrďte zadáním své e-mailové adresy
Poznámka: Tímto ztratíte přístup ke všem pracovním prostorům a smažou se všechny e-maily synchronizované z vašich propojených účtů.
## Nastavení prostředí
1. Přejděte do **Nastavení → Prostředí**
2. Najděte sekci Téma
3. Vyberte Světlý, Tmavý nebo Systémový
1. Přejděte do **Nastavení → Prostředí**
2. Najděte Formát data
3. Vyberte preferovaný formát
4. Změny se projeví okamžitě
1. Přejděte do **Nastavení → Prostředí**
2. Najděte Časové pásmo
3. Vyberte své místní časové pásmo
4. Všechny časové údaje se přizpůsobí
1. Přejděte do **Nastavení → Prostředí**
2. Najděte Jazyk
3. Vyberte z dostupných jazyků
4. Rozhraní se podle vašeho výběru aktualizuje
## Nastavení účtu
1. Přejděte na **Nastavení → Účty**
2. Klikněte na **Přidat účet**
3. Zvolte Google nebo Microsoft
4. Povolte přístup
5. Nakonfigurujte nastavení synchronizace
Ano, můžete připojit více e-mailových účtů. Přejděte do **Nastavení → Účty** a podle potřeby přidejte další účty.
1. Přejděte na **Nastavení → Účty**
2. Najděte účet, který chcete odebrat
3. Klikněte na **Odpojit**
4. Potvrďte akci
## Domény
Ano! Přejděte do **Nastavení → Obecné → Doména pracovního prostoru** a klikněte na **Přizpůsobit doménu**. Máte dvě možnosti:
* **Poddoména**: Použijte poddoménu Twenty, například `yourcompany.twenty.com`
* **Vlastní doména**: Použijte svou vlastní doménu, například `crm.yourcompany.com` (vyžaduje konfiguraci DNS)
Poddoménu nastavíte rychle, zatímco vlastní doména poskytne vašemu týmu plně brandované prostředí.
Můžete nastavit schválené přístupové domény tak, aby se členové týmu s firemními e-mailovými adresami mohli automaticky připojit k vašemu pracovnímu prostoru. Přejděte do **Nastavení → Členové → Pozvat** a přidejte svou firemní doménu (např. `yourcompany.com`).
## Funkce v předběžném přístupu
Funkce v předběžném přístupu se testují před obecnou dostupností.
Funkce včasného přístupu jsou funkční a bezpečné k používání, ale mohou se změnit na základě zpětné vazby uživatele před všeobecnou dostupností.
1. Přejít do **Nastavení → Komunity**
2. Přejít dolů na sekci **funkce**
3. Najděte požadovanou funkci
4. Přepněte ji na zapnuto
5. Funkce se okamžitě zpřístupní