--- title: Çalışma Alanı Ayarları description: Çalışma alanı isminizi ve markanızı özelleştirin. --- Çalışma alanı resminize, adına ve silme seçeneklerine **Ayarlar → Genel** bölümünden erişebilirsiniz. ## Çalışma Alanı Resmi * **Logo Yükle**: Özel bir çalışma alanı logosu ekleyin * **Desteklenen Formatlar**: 10MB altındaki PNG, JPEG ve GIF dosyaları * **Kaldır**: Mevcut çalışma alanı logosunu silin ## İş Alanı Adı * **İsim**: Çalışma alanı görüntü adınızı değiştirin * Bu isim tüm çalışma alanı üyelerine görünür ## Tehlike bölgesi Çalışma alanınızı silmek, tüm verileri kalıcı olarak kaldırır ve tüm üyelerin erişimini derhal iptal eder — bu işlem geri alınamaz. Çalışma alanınızı silmek için: 1. **Çalışma alanını sil** düğmesine tıklayın 2. İstendiğinde silmeyi onaylayın **Not**: Sadece çalışma alanı yöneticileri çalışma alanlarını silebilir.