--- title: Görünümünüze Erişimi Kısıtlayın description: Özel görünümlerinizi kimin görebileceğini kontrol edin. --- Her görünüm (varsayılan "All [Object Name]" görünümleri hariç) kendi görünürlük ayarına sahiptir. ## Adımlar 1. Kısıtlamak istediğiniz görünümü açın 2. Sağ üst köşedeki **Seçenekler**'e tıklayın 3. **Görünürlük**'e tıklayın 4. **Liste dışı**'yı seçin Görünümünüz artık yalnızca sizin için görünür. ## Görünürlük Seçenekleri | Ayar | Kimler Görebilir | | -------------- | -------------------- | | **İş Alanı** | Tüm iş alanı üyeleri | | **Liste dışı** | Yalnızca siz | ## Notlar * Varsayılan "All [Object Name]" görünümleri liste dışı yapılamaz * Liste dışı görünümler diğer kullanıcıların görünüm açılır menülerinde görünmez * Görünürlüğü istediğiniz zaman yeniden İş Alanı olarak değiştirebilirsiniz ## İlgili * [View Settings](/l/tr/user-guide/views-pipelines/capabilities/view-settings) — tüm görünüm yapılandırma seçenekleri