--- title: Restricționează accesul la vizualizarea ta description: Controlează cine poate vedea vizualizările tale personalizate. --- Fiecare vizualizare (cu excepția vizualizărilor implicite "Toate [Numele obiectului]") are propria setare de vizibilitate. ## Pași 1. Deschideți vizualizarea pe care doriți să o restricționați 2. Faceți clic pe **Opțiuni** în dreapta sus 3. Click **Visibility** 4. Selectați **Nelistat** Vederea dvs. este acum vizibilă doar pentru dvs. ## Opțiuni de vizibilitate | Setare | Cine poate vedea | | ------------------- | ------------------------------- | | **Spațiu de lucru** | Toți membrii spațiului de lucru | | **Nelistat** | Doar tu | ## Notițe * Implicit "Toate vizualizările [Nume obiect]" nu pot fi făcute nelistate * Vizualizările nelistate nu apar în meniul derulant al altor utilizatori * Poți schimba vizibilitatea înapoi la spațiul de lucru în orice moment ## Legate * [Vezi Setările](/l/ro/user-guide/views-pipelines/capabilities/view-settings) - toate opțiunile de configurare vizualizare